Over IP-Masters

IP-MASTERS biedt je alle diensten op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht. Van begin tot eind. Zo adviseren we veel over auteursrecht en merkenrecht. Niet alleen over het verkrijgen van die rechten, maar ook over de handhaving en exploitatie van intellectuele eigendomsrechten.

We zorgen voor merkregistraties, zowel in de Benelux, de Europese Unie als internationaal. We maken bezwaar als een registrerende instantie om welke reden dan ook een merkdepot niet wil inschrijven. We voeren oppositieprocedures als iemand een merk deponeert dat teveel op jouw merk lijkt. Kortom, we zijn merkengemachtigden.

Daarnaast zijn we ook ervaren advocaten. We kunnen dus niet alleen bij de registerende merkenbureau’s optreden, maar ook bij de rechter. Niet alleen als het gaat om inbreuken op intellectuele eigendomsrechten, maar ook over contracten die met de exploitatie van merken en auteursrechten samenhangen. We kennen het klappen van de zweep als het gaat om licenties en samenwerkingsovereenkomsten.

Onze klanten zijn auteurs, fotografen, bedrijven in de entertainmentindustrie, de maakindustrie en de zakelijke dienstverlening. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze nemen hun intellectuele eigendommen serieus én zij profiteren van de unieke kennis en kunde van de merkengemachtigden en advocaten van IP-MASTERS.

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem contact met ons op om vrijblijvend geïnformeerd te worden.

Contact opnemen